onsdag 5. desember 2007

Magic Södera socks

I have startet on the Södera Socks, the last socks in the Norwegian Kal "Sokker 2007". I have made all of the socks in this years KAL, if I make this pair in December. The signing up for next years "Sokker 2008" is on.

Jeg har startet på Södera sokkene som er det siste sokkeparet i "Sokker 2007". Hvis jeg får strikket dette paret, så har jeg strikket alle parene i Sokker 2007. Påmeldingen til Sokker 2008 er i gang, og jeg er selvsagt påmeldt der også.

Jeg har krympet maskeantallet fra 60 til 40 masker, så det blir noen tettsittende sokker, men det er bedre enn at de blir alt for store. Jeg la opp ved å bruke magic cast on, og har fulgt opp med å strikke sokken på en lang runpinne, magic loop.

7 kommentarer:

Liv-Toril (www.liv-toril.no) sa...

Hvis du har strikket alle de andre 11, så må du nesten ta dette paret også. Det hadde vært moro at du samlet alle sokkene i det samme innlegget. Da hadde vi fått helheten. Ønsker deg en flott advent.

Maja sa...

Den ser fin ut. Ser ut som jeg må strikke den jeg også.

Kristin Helene sa...

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min :)

Sokkene dine blir veldig fine!! Jeg holder også på med sokker - mine første tå-opp-sokker faktisk. Jeg kan love at det ikke blir de siste. For en genial måte å strikke sokker på! Jeg har også redusert maskeantallet en del - jeg strikker med 52 masker på pinner nr 3. Det kjennes veldig ok ut når jeg prøver den på.

Ønsker deg ei fin adventstid :)

www.soelvi.net sa...

Har du strikket alle sokkene, det er ajmmen godt gjort. Ser fine ut disse, med alle køinga av sokker jeg har gjort på Ravelry, så blir det nok strikket unna litt sokkegarn her i løpet av neste år, tror jeg........

Hislen fra kate

Torunn sa...

Har nettopp vore inne og kikka på desse sokkane,- utruleg flotte!! Dei vert nok nydelege i den fargen du har valgt! Flotte!! Blir spennande å sjå dei ferdige!
Mykje flott du har i bloggen din,- imponert!!

torunn skjärstad moen sa...

Disse sokkene blir nok lekre, og jeg tenker det blir litt av et arbeid. Her gjelder det vel å holde hodet "klart" God helg med hilsen asterix.

amylin sa...

Så flink du har vært til å følge opp. God helg.